Çalpınar İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık,bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrencileri topluma kazandırmak.

Başarılar:

Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Araç fort transit 17 koltuk Şoför Ümran Akbulut
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sınıfım temiz projesi ile değerler eğitimi projesi

Telefon - 5058201439

WEB - https://calpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇALPINAR MAH. ÇALPINAR KÜME EVLERİ CALPINAR OILK VE ORTA OKULU BLOK NO 193 MİDYAT / MARDİN

Öğretim Şekli : Normal Öğretim(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Çalpınar Mahallesi Mardin Midyat

Ulaşım Öğretmen Servisi